Też przeglądałem Internet w poszukiwaniu cen i niewiele znalazłem. Wyjątkiem jest tu Ententa, która celuje w górną półkę klientów i takie też ma ceny.
Generalnie cena zależna jest od tego, co jest do zrobienia. Przesyłasz krótki Brief i wtedy dostajesz wycenę.
Aby zaś znaleźć rzetelna osobę, to masz dwa wyjścia. Albo ktoś znajomy poleci ci konkretna osobę, albo zdasz się na swój osąd po wejściu na stronę osoby oferującej tego typu usługi. _________________ Darek Puzyrkiewicz
Jak Pisać Skuteczne Reklamy i Oferty? DynaNews to porady na temat zwiększenia skuteczności ofert reklamowych i tekstów publikowanych w Internecie. Za darmo możesz ulepszyć swoje teksty.
To żeby nie było - ja polecam Darka i siebie - już raz współpracowaliśmy...
A propos, Darku mam wyniki testu tych ofert - opublikowane będą przy następnym newsletterze.
Ceny tak jak mówi Dariusz, uzależnione są od tego co jest do zrobienia. Ile wersji oferty chcesz mieć i jakie ona mają być (heh, najlepiej jak będą skuteczne).
Ja tutaj oferuję dodatkowo możliwość badania skuteczności każdej z wersji, mailingów, itp. _________________ Piotr Zając
konsultant ds. e-marketingu, copywriter
mailem: darek@dynanet.pl
a komórka poszła na PW _________________ Darek Puzyrkiewicz
Jak Pisać Skuteczne Reklamy i Oferty? DynaNews to porady na temat zwiększenia skuteczności ofert reklamowych i tekstów publikowanych w Internecie. Za darmo możesz ulepszyć swoje teksty.
Przejrzałam cytowane tu strony (ze stopek) i szczerze mówiąc nie zachęcają mnie do skorzystania z usług. Sprzedają sprzedaż za pomocą tekstu, a same niezbyt to robią wobec sprzedaży samych siebie. I jakoś tak odczuwam inspirację M. Takie moje osobiste odczucie - podkreślam "moje osobiste". Proszę mieć to na uwadze _________________ Patrycja "shrew" Kierzkowska
Nie klikaj, bo wybuchnie | Nudny blog | książki elektroniczne
Heh, dziwne... u M. raczej nie traktowali (nie traktują) mnie jak "swojego", nie mówiąc już o inspiracji czymkolwiek...
Mam serwis na którym opiera się moja inspiracja - ale na pewno nie jest to M. a już tym bardziej nie Vitale...
Poza tym, moja strona jest raczej informacyjna niż sprzedażowa - za pomocą opisu testu raczej sprzedać nic nie można (chyba że program do testów ). Tym samym artykuł napisany na bazie testu nie może być "perswazyjny"
Pozdrawiam _________________ Piotr Zając
konsultant ds. e-marketingu, copywriter
Sprzedają sprzedaż za pomocą tekstu, a same niezbyt to robią wobec sprzedaży samych siebie. I jakoś tak odczuwam inspirację M. Takie moje osobiste odczucie - podkreślam "moje osobiste". Proszę mieć to na uwadze
Domyślam się, że chodzi Ci o mojego bloga. Czy mógłbym Cię Patrycjo prosić o rozwinięcie tej myśli? Czego konkretnie Twoim zdaniem tam brakuje? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, bo jako wierny czytelnik "tego, co rzecze shrew" cenię sobie twoje zdanie. _________________ Darek Puzyrkiewicz
Czy ja napisałem coś nie tak? Żenada? Nie bardzo rozumiem....
Tak mi się wydawało, że to forum to miejsce, gdzie można liczyć na konstruktywne uwagi. Cóż, wydawało mi się _________________ Darek Puzyrkiewicz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3