ebiznesmeni.pl praktyczny marketing
ebiznesmeni.pl
 Strona główna  •  Użytkownicy  •  Szukaj  •    Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj

Darmowy poradnik o Wordpressie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ebiznesmeni.pl Strona Główna -> Projekt do oceny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elogos.com.pl

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 00:15    Temat postu: Darmowy poradnik o Wordpressie Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie
jestem Alan

od niedawna prowadzę blog ekspercki o tematyce e-commerce
skupiam się w nim na praktycznych zastosowaniach, i rzeczach które zauwazalnie wpływają na wzrot wydajności oraz sprzedaży

Jeżeli interesuje Cię tematyka e-biznesu, szukasz rzeczowych i prawdziwych infromacji, na dodatek prganiesz aby mówiono do ciebie w prostym i bezpośrednim języku, zapraszam do obejrzenia treści

elogos.com.pl
Twój biznes w internecie

Po tym krótkim wstępie chciałbym wreszcie przejść do meritum sprawy. Niedawno napisałem prosty i krótki a zarazem wyczerpujący poradnik o tematyce:

Jak zainstalować Wordpressa na własnym serwerze

Jak widać, poradnik ten jest skierowany do osób początkujących. Gorąco zachęcam do pzreczytania o podzielnia się opinią o nim, tym bardziej że ebook ten napisany jest starannie, rzeczowo i dosadnie, nie jest to darmowa "tandeta" dla wszytkich.

Poradnik ten napisałem aby pomóc wszytskim tym, którzy jescze nie maja własnego bloga a bardzo chcieli by zacząć pisać. Jeżeli ktokolwiek zyska na tej treści mój cel zostanie spełniony a ja sam będę bardzo usatysfakcjonowany.

Zachęcam raz jescze do pobrania tej darmowej pozycji jak i zaznajomienia się z zawartościa bloga. Czekam na konstruktywną krytykę i zapraszam do dyskusji

Pozdrawiam serdecznie
Alan
Powrót do góry
Wojciech Bogacz
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie prowadzenie bloga tematycznego bardzo dobrze wpływa na budowanie wizerunku - co w moim przypadku jakoś nieszczególnie mi wychodzi (chyba mam za duży rozrzut tematów).

Co do samego kursu - to jest to w zasadzie mała publikacja a nie instrukcja ! To jest mega-poradnik nie tylko jak zainstalować bloga ale jak widzę, zawiera mnóstwo innych pobocznych tematów, które są dość istotne.

Podejrzewam jednak, że inaczej do tematu poradnika nie dało się podejść, bo człowiek "zielony" w kwestii internetu niestety musi mieć napisane czarno na białym.

Śmiem jednak twierdzić, że początkujący i tak zrobią dokładnie tak jak to jest w poradniku i wykorzystają ten sam hosting Wink

Doświadczeni raczej potraktują to jako interesującą pozycję, którą można polecić innym.
elogos.com.pl

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za ciepłe słowa, są dla mnie bardzo ważne, szczególnie jeżeli opinia jest konstruktywna

Co do poradnika, faktycznie starałem sie stosować taki język i tak to obrazować aby absolutnie każdy "zielony" miał z niego pożytek i co najważniejsze rozumiał to z czym przyjdzie mu się spotkać po raz pierwszy

Co do użytkowników bardziej zaawansowanych rzeczywiście, mówiąc w prost będą się oni nudzić, chociaż mogą zapożyczyć kilka słów aby wytłumaczyć komuś mniej zaawansowanemu takie zgadanienia jak wybór domeny czy serwera. Moim celem było pomóc w zalożeniu swojego pierwszego bloga osobom, które nie wykazują w tej kwesti jakiegoś szczególnego profesjonalizmu.

Będę naprawdę bardzo zadowolony jeżeli moje porady bedą pomocne

Pozdrawiam
Alan
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ebiznesmeni.pl Strona Główna -> Projekt do oceny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: