| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
daros Obserwator e-biznesu
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Śleboda Administrator

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 19:15 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o darmowy to raczej phpBB - ma dużo dodatków typowo polskich. _________________ "Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jakub e-biznesmen
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAXIMO Obserwator e-biznesu
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 22:58 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie phpbb ale przeróbkę ekipy Przema i oczywiście wersję 1.12.6  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
daros Obserwator e-biznesu
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
shrew e-biznesmen

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 23:45 Temat postu: |
|
|
Ja się na tym nie znam, ale słyszałam od mądrzejszych, że PhpBB to syf. Zresztą z tego też powodu home.pl ma podobno niezbyt ciekawą politykę wobec użytkowników PhpBB. _________________ Patrycja "shrew" Kierzkowska
Nie klikaj, bo wybuchnie | Nudny blog | książki elektroniczne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartłomiej Dymecki e-biznesmen

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 02:00 Temat postu: |
|
|
Słyszałem, że za phpBB by Przemo można wylecieć z hostingu  _________________ Entigra - www.entigra.pl - Audyt użyteczności, prototypowanie
Dymecki.pl - blog na temat użyteczności i ecommerce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Budnik Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 02:05 Temat postu: |
|
|
| Bellois napisał: | Słyszałem, że za phpBB by Przemo można wylecieć z hostingu  |
Znasz kogoś Bellois, kto wyleciał?
Fora to też nie moja najsilniejsza strona, ale ponoć by Przemo strasznie zarzyna bazę setkami odwołań. Fakt jest rozbudowane, ale są tego właśnie plusy i minusy. _________________ Potęga tkwi w umyśle...
Obecnie w podróży dookoła świata
Pozycjonowanie stron |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartłomiej Dymecki e-biznesmen

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 09:54 Temat postu: |
|
|
| Andrzej Budnik napisał: | | Bellois napisał: | Słyszałem, że za phpBB by Przemo można wylecieć z hostingu  |
Znasz kogoś Bellois, kto wyleciał?
|
Na różnych forach czytałem trochę opinii, dlatego piszę, że "słyszałem". Można się natknąć na informacje, jak to ktoś otrzymał od hostingodawcy propozycję nie do odrzucenia, bo ten skrypt zarzynał maszynę. _________________ Entigra - www.entigra.pl - Audyt użyteczności, prototypowanie
Dymecki.pl - blog na temat użyteczności i ecommerce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAXIMO Obserwator e-biznesu
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 11:57 Temat postu: |
|
|
Ładne głupoty piszecie. Miałem tu i tam na serwerach skrypt i nikt mnie nie wywalała, żadnych upomnień.
[quote=shrew]Ja się na tym nie znam, ale słyszałam od mądrzejszych, że PhpBB to syf. Zresztą z tego też powodu home.pl ma podobno niezbyt ciekawą politykę wobec użytkowników PhpBB.[/quote]
I dobrze będzie jak przy tym zostaniesz. Tzn słyszeć może słyszałaś, ale od jakiegoś zupełnego laika. Ten ktoś nie miał na bank najmniejszych umiejętności związanych z php etc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|