Coś dziwny ten twój post, jeżeli chcesz zacząć rozmowę to rozwiń temat ( serwisów pożyczkowych jest więcej np moneto i finansowo - możemy podyskutować) Jeżeli nie to traktujemy to jako kiepską reklamę kokos.pl _________________ "Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
prosze mnie o cos takiego nie posadzac! ;p
artykul:
http://www.idg.pl/news/139548.html
(jeden z wielu)
zwroccie uwage na komentarze 'aaa' lub 'gosc' a skrajne do nich 'me' wlasnei z uwagi na 'kieskie reklamy' lub antyreklamy w komentarzach chcialem sie dowiedziec co wy o tym sadzicie. moj kolega poszukuje drobnej pozyczki a nie chcialbym polecic mu czegos trefnego...
Polecam kokos, przede wszystkim dlatego że ponad pół roku temu sam brałem pożyczkę. Już 5 min po wystawieniu swojej aukcji miałem zadeklarowane... 150% potrzebnej mi kwoty, czyli użytkownicy chcieli mi pożyczyć więcej niż chciałem:)
Dużym plusem jest łatwość obsługi kokosowego konta, w każdej chwili możesz sprawdzić ile masz jeszcze do spłacenia (w równych ratach) i do kiedy.
Oczywiście masz również możliwość spłacenia całej pożyczki wcześniej. _________________ Jak Zarabiać 2300 USD miesięcznie? Zapisz się na bezpłatny kurs online www.JakZarabiac.pl
Ja jeszcze nie korzystałam z pożyczek online. Jak to jest ze wcześniejszą spłatą? Czy to się wogóle opłaca. Słyszałam że nie, bo odsetki są naliczane jakoś od nmormalej spłaty. Czy to prawda?
Kolega kolegi pożyczał swoje pieniądze i był bardzo zadowolony z rezultatów, było to ok 16% w skali roku _________________ Strategie marketingowe, strategie CSR
Napiszę biznesplan
Zwykle aukcje pozyczkowe i co o tym sądzić.. mało popularne ale pomysł jak najbardziej dobry i pewnie coraz wiecej bedzie chetnych na takie pozyczki... pozdrawiam