Wysłany: Czw Cze 26, 2008 08:40 Temat postu: Programy z zagranicy- czy to legalne?
Witam mam takie pytanie.
Czy można kupić powiedzmy w USA legalny program np. Photoshop i używać go normalnie w firmie?
Czy to jest legalne? Bo z tego co wiem to jest duża róznica cenowa programow w stanach i w polsce.
No i pytanie brzmi czy firmy z polski mogą kupować oprogramowanie w USA i używać tych programów w polsce?
Nie możesz niestety używać programów ze stanów w Polsce. Nie jest to legalne. Co innego z programami, które nie mają sieci dystrybucji i przedstawicieli w Europie. _________________ Maciej Chmielowski,
Krakweb.pl
Nasza specjalność to projektowanie stron internetowych opartych o autorski system CMS
Zobacz wybrane Portfolio.Krakweb.pl Masz jakieś notatki ze studiów? Podziel się nimi. Brakuje Ci wiedzy? Ściągnij notatki z Notatek.pl
Jesteś pewien że nie można używać programów kupionych w stanach w polskich firmach? Przeglądałem inne fora i wywnioskowałem tak na szybko że można zresztą sami przeczytajcie i jak możecie to udzielcie odpowiedzi na 100% http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=32&t=23730&p=108730
no chyba ze odpowiedz Macieja Chmielowskiego jest na 100%
No więc powiedzcie mi dlaczego w polsce programy kosztują conajmniej 2 razy tyle co w stanach?
I jeżeli nie można sprowadzać ze stanów to gdzie i za ile można najtaniej zakupić np. Adobe Creatvie Suite 3
Z góry dziekuje za odpowiedzi.