ebiznesmeni.pl praktyczny marketing
ebiznesmeni.pl
 Strona główna  •  Użytkownicy  •  Szukaj  •    Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj

skrypt
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ebiznesmeni.pl Strona Główna -> Webdesign
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Adrian Kołodziej
Obserwator e-biznesu

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzisz czekałeś na przeprosiny...tylko nie ja zacząłem krytykować Ciebie, to nie ja zacząłem się z Ciebie naśmiewać. To co teraz piszesz jest żenujące. Ludzie, ale wy macie wysokie ego. Uważasz się za eksperta, który boi się krytyki, boi się że ktoś może uderzyć w twoją osobę. Czekałeś aż ktoś Cię wybroni. Mogłeś napisać do mnie na PW jeśli coś Ci się nie spodobało, ale twoim celem było pokazać całej społeczności jaki to fajny jesteś. Gratuluje. Tak na marginesie znam ludzi dla który zainwestowanie miliona zł. to nic wielkiego i nie kreują się na takiego człowieka jak Ty i nigdy by nie skrytykowali pytania.

To, że jestem bezczelny to pozwala mi mieć kobiety o których Ty marzysz. Oczywiście powiesz, że są one łatwe. Tylko taka kobieta nigdy by z tobą nie chciała zamienić ani kilka słów. Gratuluje, że czytasz bloga widocznie masz jakieś problemy. Wiem, że trudno przyznać się przed sobą, że ma się problem i poprosić kogoś innego by Ci pomógł. Ego to najtrudniejsza rzecz w życiu.

Mógłbym poprosić profesjonalną firmę o wycenę projektu. Jednak chciałem sobie zaoszczędzić czasu i poprosić kogoś bardziej doświadczonego. Jednak co niektórym ego nie pozwala na udzielenie rzetelnej odpowiedzi. Nie chcę Cię atakować, bo szanowałem Cię za słuszną krytykę i błędy których nie wyłapałem na swojej stronie. Jednak przeholowałeś w tym poście i nie mogłem zostawić tego bez odzewu.

Może mój styl Ci się nie podoba. Jednak to przyciąga moich klientów na blogu. Podoba im się w jaki sposób piszę. Dopóki ktoś mnie nie obraża dopóki go szanuję, ale nie jestem jakimś chłopaczkiem, który pozwali sobie pluć w twarz. Jeszcze bezczelnie czekasz na przeprosiny.

To, że popełniam błędy wynika raczej z tego, że nie dosypiam. Po nocach jeżdżę i po 600km dziennie. Żeby poprawić błędy musiałbym spędzić co najmniej jeden dzień, albo zatrudnić korektę. Jednak wolę czas i pieniądze zainwestować w coś innego. Większość pieniędzy i tak zarabiam w rzeczywistym świecie a nie przez sieć.

Jeśli chcesz pogadać napisz na PW.

Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ebiznesmeni.pl Strona Główna -> Webdesign Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: