ebiznesmeni.pl praktyczny marketing
ebiznesmeni.pl
 Strona główna  •  Użytkownicy  •  Szukaj  •    Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj

Szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ebiznesmeni.pl Strona Główna -> Dotacje i szkolenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Eliza Szymaniak
e-biznesmen

PostWysłany: Nie Lut 03, 2008 00:15    Temat postu: Szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Akademia PARP to portal edukacyjny dla małych i średnich przedsiębiorstw z systemem bezpłatnych szkoleń internetowych. Projekt jest realizowany na zlecenie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości i finansowany ze środków Unii Europejskiej.

Może kogoś zainteresuje. Szkolenia będą dostępne do 30. czerwca 2008 roku. Ich tematyka to:

• Windykacja należności pieniężnych i zarządzanie płynnością MŚP
• Jak rozwijać firmę – systemy zarządzania dla MŚP
• Zarządzanie jakością w MŚP
• Zarządzanie sprzedażą i relacjami z klientem
• Plan marketingowy w MŚP
• Negocjacje handlowe w MŚP
• Praktyczne zarządzanie personelem w MŚP
• Praktyczne zagadnienia public relations i marketingu w MŚP
• Ochrona własności intelektualnej i przemysłowej
• Marketing internetowy i e-commerce w MŚP

Szczegółowe plany dostępne są tutaj: http://www.akademiaparp.gov.pl/parp/index.jsp?content=static/mmsp.jsp&left=left.jsp

Lublin jakiego nie znasz.
Zdjęcia Lublina
Powrót do góry
shrew
e-biznesmen

PostWysłany: Nie Lut 03, 2008 01:54    Temat postu: Re: Szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw Odpowiedz z cytatem

Czekam na falę specjalistów ds. relacji z klientem albo marketingu internetowego, którzy będą się legitymować certyfikatami tych szkoleń Cool

Ogólnie podobają mi się te szkolenia. Te, które widziałam zawierają bardzo konkretną, "prawdziwą" wiedzę i są ładnie zrobione.
Andrzej Budnik
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 03, 2008 02:36    Temat postu: Re: Szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw Odpowiedz z cytatem

Eliza Szymaniak napisał:

• Marketing internetowy i e-commerce w MŚP

Osobiście tego jestem najbardziej ciekawy...

shrew, co masz na myśli mówiąc "ładnie zrobione" ?

Obecnie w podróży dookoła świata Smile

Pozycjonowanie stron
Powrót do góry
shrew
e-biznesmen

PostWysłany: Nie Lut 03, 2008 16:41    Temat postu: Re: Szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw Odpowiedz z cytatem

Graficznie, dźwiękowo, merytorycznie.
Jakub
e-biznesmen

PostWysłany: Nie Lut 03, 2008 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do Akademii PARP zapisałem się jeszcze w 2005 roku, kiedy przeszedłem szkolenie „Badania rynku”, potem zapisałem się także na „Biznesplan” oraz „Jak założyć własną firmę”.

Wszystkie powyższe szkolenia ujęły mnie kilkoma cechami:

Wysoka jakość merytoryczna szkoleń,

Wysokiej klasy eksperci, którzy odpowiadają za zgodność szkoleń zarówno z teorią jak i praktyką oraz firmują je swoim nazwiskiem (automatycznie przekłada się to na ich wysoką jakość),

Ciekawy sposób prezentacji przekazywanej wiedzy (wysokiej jakości grafika, animacje, quizy, rebusy, testy interaktywne itp.),

Szkolenia składają się z lekcji, podczas których uczestnik jest informowany o celach i rezultatach szkolenia.

Na koniec jeszcze raz podkreślę - w szkoleniu występuje wiele odniesień do praktyki.

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 16:42    Temat postu: Re: Szkolenia dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw Odpowiedz z cytatem

shrew napisał:
Czekam na falę specjalistów ds. relacji z klientem albo marketingu internetowego, którzy będą się legitymować certyfikatami tych szkoleń Cool

Ogólnie podobają mi się te szkolenia. Te, które widziałam zawierają bardzo konkretną, "prawdziwą" wiedzę i są ładnie zrobione.

Dlaczego wyczuwam ironię w Twojej wypowiedzi?
Powrót do góry
Kamil Matysik
Obserwator e-biznesu

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Andrzej... tak odnośnie "Marketing internetowy i e-commerce w MŚP" to nie polecam. Całość przygotowana dla baaaaaaaaaaaaaaaaardzo początkujących.

KrainaHerbaty.pl - Niesamowite herbaty - www.krainaherbaty.pl
Powrót do góry
Andrzej Budnik
Moderator

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kamil Matysik napisał:
Andrzej... tak odnośnie "Marketing internetowy i e-commerce w MŚP" to nie polecam. Całość przygotowana dla baaaaaaaaaaaaaaaaardzo początkujących.

No to już nie jestem ciekaw... :/

Obecnie w podróży dookoła świata Smile

Pozycjonowanie stron
Powrót do góry
shrew
e-biznesmen

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No a czego się spodziewaliście Panowie po tym szkoleniu? Wiedzy tajemnej, sekretów milionerów, mistrzów manipulacji itp. Takie rzeczy to... wiecie gdzie Wink

Założeniem szkoleń PARP z tego, co zauważyłam jest wyjście do początkujących z tematami, które są aktualne i potrzebne. Spójrzcie na to inaczej - jaka to jest dobra, merytorycznie alternatywa tego, co można znaleźć w sieci (a wiecie, co można znaleźć).
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ebiznesmeni.pl Strona Główna -> Dotacje i szkolenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: