Póki co niestety moje doznania są średnie. Miałem spore problemy z polskimi literami, ale udało się je dzięki pomocy rozwiązać. Teraz mam jednak inne błędy bazy danych... Generalnie skrypt wygląda niestety na niedopracowany. _________________ Entigra - www.entigra.pl - Audyt użyteczności, prototypowanie
Dymecki.pl - blog na temat użyteczności i ecommerce
hmmm... to nie dobrze. A jak reagują właściciele/sprzedawcy skryptu na Twoje uwagi? _________________ Preferencyjny Kredyt Studencki - pieniądze za darmo... dowiedz się więcej!
Do tej pory bardzo dobrze i udał nam się rozwiązać wcześniejsze problemy. Inna sprawa, że polski sprzedawca jest tylko resellerem bez prawa wprowadzania zmian do skryptu. Tak więc skrypt nie jest najlepiej dostosowany do polskich warunków. _________________ Entigra - www.entigra.pl - Audyt użyteczności, prototypowanie
Nie do końca. Fump nie jest być może super-uber-skryptem i wymaga trochę pracy, aby go ujarzmić. Ale po poradzeniu sobie z kilkoma błędami w tym momencie mogę z niego spokojnie korzystać. Nie jest to co prawda rozwiązanie tej samej klasy co np. mboot, ale jest też między nimi różnica cenowa... _________________ Entigra - www.entigra.pl - Audyt użyteczności, prototypowanie
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 08:55 Temat postu: fump i jego marketing
najlepiej jakby wsyztsko to za friko było. zresztą już pewnie nie długo będzie jakiś w. autoresp. zupełnie za darmo z pełną funkcjonalnością.
freebot to takie coś do testów. absolutnie nie nadaje się do tego, aby zacząć prowadzić poważną listę.
właśnie przesłuchałem reklamy wandy łoskot i mirosława szmajdy. o rany. koleś przejął licencje na fumpa i chce teraz wcisnąć każdemu.
niech ktoś w końcu wymyśli jakieś darmowe rozwiązanie.
Ostatnio odmianę imion w wołaczu sobie do niego dorobiłem i mam wszystko co potrzeba. _________________ Pozdrawiam
Dariusz Tryba Inteligentny Autoresponder - optymalne rozwiązanie wśród systemów mailingowych
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6