Przykład, że ktoś nie może się zarejestrować? Jest ich bardzo wiele. Osoba której zablokują konto (często niesprawiedliwie) nie może się ponownie zarejestrować. Tzn może ale jej konto poźniej jest szybko znowu blokowane.
Moii klientami są najczęściej osoby, które prowadzą sprzedaż na allegro (m. in. super sprzedawcy) którzy nie mogą sobie pozwolić na zastój w biznesie.
Jest tez trochę indywidualnych osób, które chca mieć 2 konta, w razie czego i uzbierać sobie dorobek punktowy (albo kupić już takie, które posiadają komentarze)
a czy jest legalna sprzedaż konta na allegro? _________________ Potrzebujesz serwisu internetowego? Dobrze trafiłeś!
Projektowanie i pozycjonowanie stron www - agencja interaktywna iluste.pl
Pomagam w ponownym starcie na allegro. Serwis allegro nie jest do końca sprawiedliwy i często niesłusznie zawiesza konta dlatego jest opracowana metoda walki z nimi. Potrzebujesz nowe konto nie ma problemu pisz julitka125@gmail.com
Udziele wszyelkich informacji aby konto działało długo i niebyło zawieszone w krótkim czasie. _________________ Julitka
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 10:59 Temat postu: sprzedam kupię konto allegro, aukro itd....
Nie raz starałem się kupić konto na allegro, bo mam dożywotni szlaban na ten serwis, wykorzystałem już wszystkie możliwości-
zakładanie konta na siostrę, kuzyna, kuzynkę, ale wszystkie zostały zablokowane i już nikt nie chce założyć konta na siebie
żebym z niego mógł korzystać. Jednak znalazłem oferentów, którzy sprzedają takie konta więc postanowiłem spróbować. Oszukano mnie
kilkakrotnie i straciłem przy tym prawie tysiąc złotych. Trafiłem jednak na osobę, która rzeczywiście robiła to co oferowała.
Później sam wpadłem na pomysł jak można założyć sobie konto i kupić od kogoś z większą ilością komentarzy, żeby nie zostać
oszukanym przez tych pie.......onych osszustów i złodziei starających się wyłudzić pieniądze.
Jako, że wiem jak "obejść" system weryfikacji konta, to oferuję Ci zakup konta w serwisie www.Allegro.pl.
Każde moje konto jest uregulowane (opłacone), czyli jest bez długów. Każde konto posiada 95%(przy starszych kontach-150 i więcej punktów) do 100% pozytywnych komentarzy.
Wszystkie są to konta z których robiono zakupy i sprzedaż "tak po znajomości", tak żebyś sam nie musiał(a) starać się o cenne punkty.
Żadne konto nie powtarza się jeśli chodzi o adres zamieszkania i nazwisko. Są rozmieszczone w sąsiednich miastach, czasem
w tym samym, ale żadne dane się nie powtarzają.
Ceny za konta:
zweryfikowane bez komentarzy - 130PLN
5 do 10 punktów - około 200PLN
390 do 410 - około 2300PLN
Zasady transakcji:
Nigdy nie oszukuję i zawsze dostajesz to za co płacisz.
Nie pokazuję kont przed wpłatą z oczywistych względów - mój klient jest zawsze anonimowy i tylko ja wiem, że jego konto jest kupione.
Z mojej strony żadna osoba postronna nie dowie się o naszej transakcji. Ty musisz zadbać ze swojej strony o to, żeby osoby trzecie
nie dowiedziały się o transakcji np. używając zabezpieczeń w poczcie mail, które ochronią twoją prywatność.
Płatność:
Zeby zachować anonimowowość polecam wpłatę na moje konto bankowe przez pocztę polską. Na poczcie nie będą chcieli od Ciebie
dowodu osobistego.
Jeśli chciałbyś zapłacić ze swojego konta bankowego to najpierw prześlij mi swoje imię i nazwisko-przy tej formie płatności
obowiązuje Cię zniżka 10%.
Western Union - preferowny przeze mnie
jeśli interesuje Cię inna zapłata to pytaj
Kupię także konta allegro z długiem do 1000zł oraz pozytywnymi komentarzami 97% do 100%
kwota ustalana indywidualnie.
Przykładowe ceny jakie oferuję dla konta allegro:
do 5 punktów w systemie komentarzy (bez długu wobec serwisu) - oferuję 75PLN
od 5-10 punktów w systemie komentarzy (bez długu wobec serwisu) - oferuję 120PLN
od 10-15 punktów w systemie komentarzy (bez długu wobec serwisu) - oferuję 150PLN
od 15-25 punktów w systemie komentarzy (bez długu wobec serwisu) - oferuję 220PLN
od 25-400 punktów w systemie komentarzy (bez długu wobec serwisu) - oferuję 280PLN-1700PLN
jeśli masz dług wobec serwisu należy go odjąć od oferowanej przeze mnie kwoty.
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 11:29 Temat postu: Re: sprzedam kupię konto allegro, aukro itd....
biuroexecs napisał:
Nie raz starałem się kupić konto na allegro, bo mam dożywotni szlaban na ten serwis, wykorzystałem już wszystkie możliwości-
zakładanie konta na siostrę, kuzyna, kuzynkę, ale wszystkie zostały zablokowane i już nikt nie chce założyć konta na siebie
żebym z niego mógł korzystać.
Ciekaw jestem, co można takiego zrobić, by taki szlaban dostać. Jak dla mnie taka oferta to szok. To już nie jest nawet szara strefa. _________________ Dotychczasowe projekty:
Victoris.pl - kompleksowe pozycjonowanie stron internetowych
Tolle et lege - książki warte Twojego czasu
Klub Libenter.pl - ebooki w abonamencie
Profect.pl - Księgarnia Ludzi Przedsiębiorczych
A co w przypadku, kiedy allegro odkryje tę nielegalna transkację, zwracasz pieniądze? _________________ Potrzebujesz serwisu internetowego? Dobrze trafiłeś!
Projektowanie i pozycjonowanie stron www - agencja interaktywna iluste.pl
"Osoba, która udostępni konto internetowe innej osobie, w celu zatajenia własnej działalności gospodarczej, może zostać skazana nawet na trzy lata pozbawienia wolności - ostrzega Gazeta Prawna. "
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 11:39 Temat postu: witam
Jako, że wiem jak "obejść" system weryfikacji konta, to oferuję Ci zakup konta w serwisie www.Allegro.pl.
Każde moje konto jest uregulowane (opłacone), czyli jest bez długów. Każde konto posiada 95%(przy starszych kontach-150 i więcej punktów) do 100% pozytywnych komentarzy.
Wszystkie są to konta z których robiono zakupy i sprzedaż "tak po znajomości", tak żebyś sam nie musiał(a) starać się o cenne punkty.
Żadne konto nie powtarza się jeśli chodzi o adres zamieszkania i nazwisko. Są rozmieszczone w sąsiednich miastach, czasem
w tym samym, ale żadne dane się nie powtarzają.
Ceny za konta:
zweryfikowane bez komentarzy - 130PLN
5 do 10 punktów - około 200PLN
10 do 15 punktów - około 230PLN
15 do 25 punktów - około 300PLN
25 do 35 punktów - około 400PLN
35 do 45 punktów - około 500PLN
45 do 60 punktów - około 600PLN
60 do 75 punktów - około 700PLN
75 do 90 punktów - około 800PLN
90 do 110 punktów - około 900PLN
110 do 130 - około 1000PLN
130 do 150 - około 1100PLN
150 do 170 - około 1200PLN
180 do 200 - około 1300PLN
200 do 220 - około 1400PLN
220 do 250 - około 1500PLN
250 do 270 - około 1600PLN
270 do 290 - około 1700PLN
290 do 310 - około 1800PLN
310 do 330 - około 1900PLN
330 do 350 - około 2000PLN
350 do 370 - około 2100PLN
370 do 390 - około 2200PLN
390 do 410 - około 2300PLN
Zasady transakcji:
Nigdy nie oszukuję i zawsze dostajesz to za co płacisz.
Nie pokazuję kont przed wpłatą z oczywistych względów - mój klient jest zawsze anonimowy i tylko ja wiem, że jego konto jest kupione.
Z mojej strony żadna osoba postronna nie dowie się o naszej transakcji. Ty musisz zadbać ze swojej strony o to, żeby osoby trzecie
nie dowiedziały się o transakcji np. używając zabezpieczeń w poczcie mail, które ochronią twoją prywatność.
Płatność:
Zeby zachować anonimowowość polecam wpłatę na moje konto bankowe poprzez dowolny oddział banku.
Jeśli chciałbyś zapłacić ze swojego konta bankowego to najpierw prześlij mi swoje imię i nazwisko-przy tej formie płatności
obowiązuje Cię zniżka 10%.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2