| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Hubert
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 13:38 Temat postu: Ogólnopolskie forum studenckie |
|
|
Witam, przeglądając forum zauważyłem wasze trafne opinie odnośnie projektów użytkowników. Proszę o waszą ocenę serwisu http://polscystudenci.pl. Jeśli ktoś z was jest studentem to wie ze każdy ma swoją pocztę bądź gdzieś założone darmowe forum dla swojej grupy/kierunku . Zrobiłem forum by ludzie mogli u mnie dostać swój dział, bądź grupę społecznościową. Planuję wprowadzić duże rozmiary załączników na materiały do nauki ;p w działach kierunków. Zysk chcę uzyskać z reklam, oraz z abonamentu za prywatne działy dla studentów, kwota będzie niska i na cały rok. Prowadzę już wiele for i vbulletin wydał mi się najlepszym skryptem na forum, zakupiłem też najlepsze narzędzie pozycjonujące do vb. Graficy przygotowują mi plakaty które będą rozmieszane w wielu miastach Polski oraz na osiedlach akademickich. Z niecierpliwością czekam na wasze propozycje ;]
Hubert |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Sikora

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:06 Temat postu: |
|
|
Pomysł mi osobiście się podoba. Fajnie że jest połączony z Facebookiem, miałem zamiar pisać że będziesz w nim miał dużego konkurenta jeśli nie pomyślisz jak połączyć z nim forum, ale widzę że tego problemu nie będzie. _________________ Inni tylko się chwalą, my dzielimy się wiedzą. Przeczytaj rzetelne teksty o marketingu na blogu Ardeum.pl i zobacz, co możemy dla Ciebie zrobić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hubert
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 14:49 Temat postu: |
|
|
Dzięki, oj długo czekałem na odpowiedź w temacie Powoli realizuje plany związane z reklamą, zastrzyk gotówki by się przydał lecz nie jest lekko go dostać;] Stwierdziłem ostatnio ze zrobię z tego spólke z o.o. bo dotacji z pup nie mam mozliwosci otrzymac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Siemen
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 17:20 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne forum, podoba mi się layout - prosty, ale czytelny i ładny. Powodzenia. _________________ Aliorbank.pl, mbank.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hubert
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 19:43 Temat postu: |
|
|
| Właśnie dopiero co wprowadziłem możliwość dodawania załączników na materiały studentów w grupach dyskusyjnych kierunków/grup. W standardzie każdemu dałem po 100mb miejsca na załączniki oraz limit 20MB na plik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|