| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz Śleboda Administrator

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 09:07 Temat postu: Cała prawda o Robercie K. |
|
|
Sprytna osóbka z poniższego bloga chyba napisała to co zawsze nosiłem głęboko w sercu...
http://cyber-girl.net/index.php?subaction=showfull&id=1194083934 _________________ "Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shrew e-biznesmen

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 09:54 Temat postu: Re: Cała prawda o Robercie K. |
|
|
Obserwuję tę dziewczynę od dobrego roku. Miło jest wiedzieć, że po świecie chodzą jednostki (kobiety!!), które myślą. Myślenie ma przyszłość. _________________ Patrycja "shrew" Kierzkowska
Nie klikaj, bo wybuchnie | Nudny blog | książki elektroniczne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartłomiej Dymecki e-biznesmen

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 17:05 Temat postu: |
|
|
Bo Książki Kiyosaki'ego to tylko motywacyjne dziełka. Nic wielkiego. To nie są jakieś rady finansowo-inwestycyjne. Jak sam pisze, trzeba zainwestować w finansową edukację. Taką z prawdziwego zdarzenia. Wyśledzono, że fakty z życia są zmyślone. Dla mnie to nie jest ważne. Zastanawiam się bardziej nad tym, czy same rady mają sens. Dochodzę do wniosku, że owszem, w większości mają, ale takie książki to podstawa edukacji i na podstawie ich raczej za wiele nie da się osiągnąć. _________________ Entigra - www.entigra.pl - Audyt użyteczności, prototypowanie
Dymecki.pl - blog na temat użyteczności i ecommerce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
daros Obserwator e-biznesu
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 21:16 Temat postu: |
|
|
Cóż u mnie książki Kiosakiego po prostu otworzyły oczy na pewne sprawy, zmieniły sposób myślenia, choć w sumie to było raczej jego ukształtowanie bo ja czytałem to miałem 15 lat, a co do reszty to zgadzam się z poprzednikami, książki te nie zawierają praktycznie zadnych konkretnych porad stanowią jedynie impuls motywacyjny po przeczytaniu i w trakcie. Mimo wszystko jednak polecam przeczytać przynajmniej pierwszą i drugą część. _________________ www.Daros.pl || www.aukcje.alpisport.pl II www.Alpisport.pl || www.smycze.alpisport.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|